Φροντιστήριο ΣΥΜΒΟΛΟ

  • Γραφεία & Αίθουσες - Κτίριο Α, Πλατεία Πετρινού 4, Τρίπολη

  • Αίθουσες - Κτίριο Β, Τάσου Σεχιώτη 20

ΔΩΡΕΑΝ πακέτο οδηγού επαγγελματικού προσανατολισμού!

Σε συνεργασία με την κορυφαία στην Ελλάδα εταιρία σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού, εκπαίδευσης και σταδιοδρομίας Employ.edu , παρέχουμε σε όλους τους μαθητές του φροντιστηρίου μας, ΔΩΡΕΑΝ το πλήρες πακέτο οδηγού επαγγελματικού προσανατολισμού και επιλογής σπουδών, που περιλαμβάνει:
✓ Την ψηφιακή πλατφόρμα studybot με πληροφορίες για τις σχολές , επαγγελματικά δικαιώματα και ότι άλλο χρειάζεται να ξέρει ένας μαθητής για να επιλέξει τις σπουδές του.
✓ Για τους μαθητές της Α’ Λυκείου ,διενέργεια ψυχομετρικού τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού για να καταγραφούν οι κλίσεις και οι δεξιότητες του μαθητή που στη συνέχεια, πάντα λαμβάνοντας υπόψην τις προσωπικές του επιθυμίες, θα τον βοηθήσει στην τελική επιλογή των σπουδών του.
✓ Για τους μαθητές της Β’ Λυκείου τον πληρέστερο έντυπο οδηγό σπουδών της αγοράς με όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστούν οι μαθητές μας για τις σχολές και την τριτοβάθμια εκπαίδευση γενικά.
✓ Για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου , προσφέρουμε από φέτος την συμπλήρωση του μηχανογραφικού τους δελτίου από εξειδικευμένο σύμβουλο επαγγελματικού προσανατολισμού της Employ.edu στο χώρο του φροντιστηρίου μας. Η σημαντικότατη αυτή διαδικασία που σηματοδοτεί την κορύφωση των προσπαθειών κάθε μαθητή και στην οποία δεν συγχωρούνται λάθη και παραλήψεις, περνά πλέον στα χέρια των ειδικών.
Scroll to Top