Διαδικτυακό σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Αγαπητοί Γονείς & Μαθητές/Μαθήτριες,
Το Φροντιστήριο ΣΥΜΒΟΛΟ λαμβάνοντας υπόψη τις σημαντικές αλλαγές & την ανάγκη για έγκυρη και έγκριτη ενημέρωση των μαθητών διοργανώνει, σε συνεργασία με την έμπειρη & καταξιωμένη επιστημονική ομάδα της EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας, διαδικτυακό σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού με τίτλο «Σχολές, Σπουδές & Συμπλήρωση Μηχανογραφικού».
Στο σεμινάριο αυτό, θα μιλήσουμε για όλα τα νέα δεδομένα που θα επηρεάσουν τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου καθώς και για τις έξυπνες επιλογές που μπορούν να κάνουν οι μαθητές/τριες με βάση τις επιθυμίες τους και τα δεδομένα της αυριανής αγοράς εργασίας. Θα παρουσιαστούν μοναδικές μελέτες αναφορικά με τις προοπτικές των επαγγελμάτων, τη διεπιστημονικότητα και τη διαφοροποιημένη σταδιοδρομία αλλά και τις εξελίξεις που έχει επιφέρει η πανδημία στην αγορά εργασίας.
Μέσα από την 20ετή εμπειρία/πολυετή εμπειρία του στον κλάδο του Επαγγελματικού Προσανατολισμού, ο Δρ. Ταουσάνης Χρήστος, θα παρουσιάσει με στοχευμένες αναλύσεις και παραδείγματα, τα σημαντικά δεδομένα & πληροφορίες για να φτάσετε στους στόχους σας, και θα εστιάσει στις βασικές αρχές για την εύστοχη διαμόρφωση του μηχανογραφικού. Στο τέλος, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να θέσει απευθείας ερωτήσεις στον ομιλητή.
Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί την Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 19:00. Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε στο σεμινάριο θα πρέπει απλά να πατήσετε τον ακόλουθο σύνδεσμο:
και να κάνετε την εγγραφή σας.
Αμέσως μετά την εγγραφή σας θα σας έρθει ένα email επιβεβαίωσης όπου την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου θα πατήσετε στο link – ηλεκτρονικό σύνδεσμο με την ένδειξή JOIN NOW που θα βρείτε μέσα σε αυτό το mail.
Δεν χρειάζεται να έχετε οτιδήποτε άλλο, πέραν από σύνδεση στο Internet!