Φροντιστήριο ΣΥΜΒΟΛΟ

  • Γραφεία & Αίθουσες - Κτίριο Α, Πλατεία Πετρινού 4, Τρίπολη

  • Αίθουσες - Κτίριο Β, Τάσου Σεχιώτη 20

Αντωνόπουλος Βαγγέλης

Γεννήθηκε στην Τρίπολη Αρκαδίας το 1979. Αποφοίτησε το 1996 από το 3ο ΓΕΛ Τρίπολης και κατόπιν πραγματοποίησε τις προπτυχιακές του σπουδές στο Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, από όπου πήρε το πτυχίο του Μαθηματικού. Ξεκίνησε το 2006 την καριέρα του στην ιδιωτική εκπαίδευση ως καθηγητής Μαθηματικών και από το 2012 ασχολείται παράλληλα με την οργάνωση και διοίκηση φροντιστηριακών μονάδων.
Από το 2015 είναι ιδιοκτήτης και υπεύθυνος σπουδών του φροντιστηρίου ΣΥΜΒΟΛΟ στην Τρίπολη. Παράλληλα, είναι εκλεγμένος αντιπρόσωπος στην ΟΕΦΕ και ενεργό μέλος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Αρκαδίας – Λακωνίας. Τέλος, είναι ενεργό μέλος του Παραρτήματος Αρκαδίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.
Εκτός από την ενασχόλησή του με την εκπαίδευση, δραστηριοποιείται και στο χώρο του πολιτισμού ως ιδιοκτήτης της εταιρείας “Πέρα Βρέχει”, η οποία έχει ως αντικείμενο τη διοργάνωση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων. Είναι παντρεμένος με την Πολιτικό Μηχανικό Κουρόγιωργα Παναγιώτα και έχουν δύο παιδιά.

Καναβός Δημήτρης

Γεννήθηκε στην Τρίπολη και αποφοίτησε από το 3ο ΓΕΛ της πόλης. Πήρε το πτυχίο του από το Τμήμα Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ασχολείται με τη διδασκαλία και την προετοιμασία μαθητών για τις πανελλαδικές εξετάσεις, για περισσότερα από 25 χρόνια.
Αγαπά την αστροφυσική, γοητεύεται από τις διεργασίες που συντελούνται στο σύμπαν και παρακολουθεί με ενδιαφέρον οποιαδήποτε εξέλιξη στην εξερεύνηση του διαστήματος.
Scroll to Top